Eine resumé jaaa

Long time - no see...

...Men det är ju alltid ett gott tecken. Den bittra och ensamma har haft annat att göra än att blogga om sin bitter- och ensamhet! Det var dock så rasande längesedan att vi får köra en snabbresumé, om inte annat så för att jag ska få struktur över mig själv. Så Here we go:

Tågstation Malmö, byte Göteborg, anländer Karlstad - julfirande med kopiösa mängder rödtjut. Familjeumgänge, vänskapsumgänge, teaterbesök gånger två fast samma teater. Förälskad i Philip Jalmelid, förälskad i Christer Nerfont. Nyfunnet favoritcitat: "Stå inte där och hata mig". Nyårsfirande i familjens lugna näste, kopiösa mängder vin. Barnkalas gånger 300. Ihoppackning av väskan. Tågstation Karlstad, byte Göteborg - stirrar allt för mycket på Håkan Hellström som spatserar förbi mig - anländer Malmö. Tvingar Linnea till umgänge. Isolerar mig en vecka, 'skriver' uppsats. Börjar ny kurs, fred- och konflikt B. Får en frände i kent-dimman, beställer konsertbiljett. Möte om Israel- det kommer verkligen att bli av! Och så helg!

Pust, det var det. Och så i fredags. Födelsedagskalas hos den bästa av Johannor. Och så fantastiskt trevligt sen. Roligare än på länge, så jag lyfter på hatten; tackar, bockar, bugar och böjer!

Imorgon blir det till att gå upp i ottan, kasta sig på tåget till Götet och socialisera med ingen mindre än MAMMA och SYSTER. MAMMA OCH SYSTER MAMMA OCH SYSTER MAMMA OCH SYSTER.

WIII

Jag ber verkligen om ursäkt. Det här blev ett extremt taffligt inlägg, men det var så längesen jag skrev att jag skyller på ringrostighet.

Kommentarer
Postat av: Sofia

Vadå, var jag inte omnämnd alls i detta blogginlägg??? Trots att du skrivit om teater OCH ditt uppsatsskrivande!! Va jag verkligen inte värd att nämna alls?? Vem va ditt sällskap under detta 'uppsatsskrivande'?? Nej nu!!

2010-01-27 @ 15:50:17
Postat av: Frida

Åh förlåt.



Tillägg till blogginlägg



Och Sofia var med på ett hörn också!

2010-01-27 @ 15:52:41
Postat av: Sofia

Pfff och det tror du duger.. Nehe du, nu ska jag allt sura ett bra tag!!

2010-01-27 @ 16:07:59
Postat av: Anonym

Åh, så jobbig du är, jag får väl åtgärda detta då.

2010-01-27 @ 16:18:48
Postat av: Frida

Jag inser ju nu att jag till och med skrev 'vänskapsumgänge'!!! Hur många vänner anser du egentligen att jag har?



Och jo, trots att jag skrev ett HELT inlägg för att åtgärda mitt misstag så surar du fortfarande. För inget samtal på flera timmar. YYLL

2010-01-27 @ 22:08:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0